Качествени перилни препарати

За информация и поръчки - 0889 804 675 

Как и с какво да перем бебешки дрешки?

05.07.2022 15:42:32

Как и с какво да перем бебешки дрешки?

Бебешката кожа е изключително чувствителна. Тя е първият добре развит сетивен орган на бебето. Ето защо е добре да се отнасяме с внимание към нея. Всеки родител знае колко се увеличава прането, когато бебето пристигне в къщи. Макар и малко, то успява без проблем да натрупа голям куп с изцапани дрешки, най-често с трудни за отстраняване петна от плодови пюрета, сокчета, бебешко олио и много други подобни неща.

Ако все още не сте открили, че има специализирани перилни продукти за бебешки дрешкивреме е да го направите – намират се и течни и прахообразни. Те гарантират, че агресивните съставки – избелители, оцветители, ензими, аромати, фосфати, парабени, консерванти и други, няма да влязат в допир с чувствителната бебешка кожа и да предизвикат неприятни обриви или алергия, а от тях могат да се възползват също и вашите дрехи и кожа. Защо не?

Упоритите петна по бебешките дрешки третирайте предварително със специализирани продукти за петна и след това задължително използвайте дълга програма с опция „повече вода” или „допълнително плакнене”.

Омекотителят ще помогне на бебешките дрешки да изсъхнат по-бързо, но все пак се ограничавайте в използването му през първите  седмици, заради силните аромати, които могат да дразнят чувствителното бебешко обоняние.

Ако все пак решите да използвате омекотител за детските дрешки купете био или специален бебешки омекотител и пуснете програма „допълнително плакнене” накрая. А ако сте пристрастен любител на това през целия ден от вашите дрехи да се носи свеж аромат на пролетни цветя използвайте – парфюм за пране или един от различните ароматни омекотители.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Съвети

Съвети

Как и с какво да перем бебешки дрешки?

Как и с какво да перем бебешки дрешки?

Бебешката кожа е изключително чувствителна. Тя е първият добре развит сетивен орган на бебето. Ето защо е добре да се отнасяме с внимание към нея. Всеки ро Бебешката кожа е изключително чувствителна. Тя е първият добре развит сетивен орган на бебето. Ето защо е добре да се отнасяме с внимание към нея. Всеки ро 2022-07-05T15:42:34+03:00 Как и с какво да перем бебешки дрешки?

<p><span>Бебешката кожа е изключително чувствителна. Тя е първият добре развит сетивен орган на бебето. Ето защо е добре&nbsp;да се отнасяме с внимание към нея. Всеки родител знае колко се увеличава прането, когато бебето пристигне в къщи. Макар и малко, то успява без проблем да натрупа голям куп с изцапани дрешки, най-често с трудни за отстраняване петна от плодови пюрета, сокчета, бебешко олио и много други подобни неща.</span></p> <p>Ако все още не сте открили, че има&nbsp;специализирани <strong>перилни продукти</strong> за бебешки дрешки<b><i>,&nbsp;</i></b>време е да го направите &ndash; намират се и&nbsp;<strong>течни</strong>&nbsp;и&nbsp;<strong>прахообразни</strong>. Те гарантират, че агресивните съставки &ndash; избелители, оцветители, ензими, аромати, фосфати, парабени, консерванти и други, няма да влязат в допир с чувствителната бебешка кожа и да предизвикат неприятни обриви или алергия, а от тях могат да се възползват също и&nbsp;вашите дрехи и кожа. Защо не?</p> <p><span>Упоритите петна&nbsp;по бебешките дрешки третирайте предварително със&nbsp;<strong>специализирани</strong><strong> пр</strong><strong>одукти</strong><strong> за</strong><strong> пет</strong><strong>на</strong>&nbsp;и след това задължително използвайте дълга програма с опция &bdquo;повече вода&rdquo; или &bdquo;допълнително плакнене&rdquo;. </span></p> <p><span>Омекотителят ще помогне на бебешките дрешки да изсъхнат по-бързо, но все пак се ограничавайте в използването му през първите &nbsp;седмици, заради силните аромати, които могат да дразнят чувствителното бебешко обоняние. </span></p> <p><span>Ако все пак решите да използвате омекотител за детските дрешки купете&nbsp;<strong>био&nbsp;</strong>или<strong><em>&nbsp;</em><a href="https://vnosniperilni.com/product/omekotitel-koncentrat-fabuloso-ipoallergenico" target="_blank" rel="noopener">специален бебешки омекотител</a></strong>&nbsp;и пуснете програма &bdquo;допълнително плакнене&rdquo; накрая. А ако сте пристрастен любител на това през целия ден от вашите дрехи да се носи свеж аромат на пролетни цветя използвайте &ndash;&nbsp;<strong>парфюм за пране&nbsp;</strong>или един от различните<strong>&nbsp;<a href="https://vnosniperilni.com/category/omekotiteli" target="_blank" rel="noopener">ароматни омекотители</a></strong>.</span></p>

, , , , ,
Сравнение на продукти